Doučování němčiny, doučování angličtiny České Budějovice



Hledáte doučování němčiny, doučování češtiny nebo doučování angličtiny v Českých Budějovicích? Doučování není nic špatného, naopak. Doučování s dobrým kvalitním lektorem může napomoci právě ve zlepšení známky a v získaných znalostí daného jazyka.


Doučování jako příprava na zkoušky z jazyka nebo reparát z jazyka.

Připravujete se na maturitu, absolutorium, závěrečné zkoušky, reparát z němčiny nebo angličtiny či zkoušku na vysoké škole? Připravujete se na státnice z angličtiny, češtiny nebo němčiny? 

Individuální doučování jazyků (němčiny, češtiny nebo angličtiny) je dobrým a efektivním řešením. 

Individuální doučování němčiny, individuální doučování češtiny nebo individuální doučování angličtiny je přesně to, s čím vám můžeme při přípravě na zkoušky nebo reparát přesně pomoci. 


Jak individuální doučování probíhá?

S každým požadavkem na individuální doučování němčiny nebo individuální doučování angličtiny postupujeme vždy následovně ve třech krocích:




  1. Domluvíte si s námi nezávaznou informativní schůzku / telefonát. U dětí mladších 15 let nebo v případě potřeby se setkáte osobně (případně videokonference) jako rodič s daným lektorem a seznámíte se s technikami a metodami výuky
  2. Lektor s Vámi (s Vaším dítětem) sestaví individuální plán doučování (intenzita, naplánované hodiny, rozložení výuky daných otázek nebo témat v čase s ohledem na datum zkoušek, reparátu), který jako rodič budete vždy znát
  3. Pravidelně jste (vy osobně nebo jako rodič) informováni o průběžném pokroku doučování němčiny, češtiny nebo angličtiny. 

Před zkouškou nebo reparátem budete díky individuálnímu doučování němčiny nebo doučování angličtiny přesně vědět, co jste zvládli, co jste s naším lektorem stihli projít a co jste se přesně společně naučili.

Díky našemu přístupu v programu individální doučování jazyků Vám odpadne strach z nezdaru! 

Na učení němčiny nebo učení angličtiny již nejste sami!


Pro koho je individuální doučování němčiny nebo angličtiny určené?

Hledáte-li doučování němčiny nebo doučování angličtiny pro sebe nebo pro své děti, může být naše služba Individuální doučování jazyků tím správným a nejefektivnějším řešením

Poskytujeme individuální doučování nemčiny nebo angličtiny:
  • žákům prvého stupně nebo druhého stupně ZŠ (základní škola) 
  • žákům a studentům učilišť nebo odborných SŠ (střední škola) 
  • žákům a studentům gymnázia 
  • žákům a studentům vyšších odborných škol 
  • studentům vysokých škol 
  • studentům jazykových škol 
  • studentům pomaturitního studia
  • studentům připravujících se na státní jazykové zkoušky z němčiny, češtiny nebo angličtiny do úrovně jazyků C2


Individuální doučování může probýhat v češtině, němčině nebo v angličtině.





Kolik individuální doučování němčiny nebo angličtiny stojí?

Kolik stojí individuální doučování němčiny, angličtiny nebo češtiny stojí? Koukněte se na náš ceník individuální výuky jazyků.


V případě jakýchkoli dotazů nás kdykoli můžete kontaktovat.



0 Komentáře