Ceník individuální výuky jazyků

Ceník individuální výuky jazyků (soukromá výuka jazyka) platný od 1.10.2022

Jako můj student máte následující možnosti soukromých hodin výuky jazyků (němčina, angličtina, čeština). Základní jednotkou je vyučovací hodina = 60 min a samotná individuální výuka v rámci vyučovací hodiny činí celkem 45 minut.


Základní cena jedné vyučovací hodiny je 500 Kč.



Jaké jsou výhody individuální výuky jazyka se mnou jako s jazykovým koučem v porovnání s jazykovou školou a Proč dát přednost individuální výuce jazyka před klasickou jazykovkou? Jaké metody individuální výuky jazyka používám? Jak se se mnou můžete učit s Kartičkami na učení? Nebo snad máte jiný dotaz?


Nejprve, kdy máte čas chodit na soukromé individuální hodiny jazyka?

Nejprve si sami řekněte, kdy je pro vás nejlepší chodit na soukromou výuku němčiny nebo angličtiny. Termín zahájení individuální výuky jazyka je samozřejmě na vás. Každý upřednostňuje  jiný čas, kdy má na individuální výuku jazyků čas a samotná cena individuální výuky se liší od toho, jaký čas soukromé výuky jazyka preferujete.

Nabízím individuální výuku jazyka ve třech základních časových blocích, které se cenově liší:
  1. Individuální výuka jazyků ráno (6:30 - 10:00) - 550 Kč (plus 17% základní ceny)
  2. Individuální výuka jazyků přes den (10:00 - 15:00) - 500 Kč (plná základní cena)
  3. Individuální výuka jazyků podvečer (15:00 - 19:30)  - 550 Kč (plus 17% základní ceny)
Zde je příklad ceny individuální výuky jazyka pro jednoho studenta, který chce chodit na výuku ráno nebo v podvečerních hodinách. Druhý příklad je dvojice studentů, kteří se chtějí učit němčinu nebo angličtinu spolu. Trochu i ušetří.




Získejte SLEVU z ceny individuální výuky jazyka

Jako můj student máte možnost získat slevu z ceny individuální výuky jazyka. Jak? Velice jednoduše. Slevu získáte, pokud si koupíte 4, 8, 12 vyučovacích hodin dopředu. Ukažme si příklad.  Pokud budete ke mě chodit řekněme na soukromou výuku němčiny pravidelně 1x týdně  každé úterý 18:00 - 19:00, samotná jedna vyučovací hodina vás bude stát 350 Kč. Koupíte-li si dopředu 12 vyučovacích hodin, bude vás jedna vyučovací individuální výuka němčiny stát o 10% méně. V případě 8 hodin o 5% méně. Tato sleva se týká ranních a podvečerních časových bloků.

Další možností, jak získat slevu na soukromé výuce jazyka s jazykovým koučem, je využít individuální výuky němčiny nebo angličtiny s někým - tedy individuální výuky ve dvojici. Ve dvojici se učíme rychleji a výuka je rozhodně o něco zábavnější. Nicméně i tak se Vám mohu jako jazykový kouč plně věnovat. Zde ušetříte na jedno vyučovací hodině soukromé hodiny jazyka 7% z ceny vyučovací hodiny.

Cena způsobu (osobně/online) individuální výuky jazyka

Cena způsobu, tedy kde se učíme, soukromé výuky jazyka se u mě moc neliší.  Individuální výuka jazyka může být osobně nebo online. Je na vás, zda -li individuální výuku chcete mít v prostorách  mých učeben v centru Českých Budějovicích, online (Skype nebo Hangout) nebo nebo v kombinaci.  Online výuka je ve formě videokonference. Používám platformy Microsoft Teams nebo Google Učebna Vždy na sebe tedy vidíme. Osobně preferuji spíše kombinaci osobní výuky s online výukou, než pouze online soukromou výuku jazyka. 

Vzhledem k stávající situaci s COVID-19 učím pouze online.

Za klienty i NEdojíždím v rámci okolí Českých Budějovic, zde si musíte k ceně vždy připočíst cestovní náklady (cestovné se počítá individuálně dle vzdálenosti a dojezdnosti ke studentovi). Vzhledem ke COVID -19 situaci.

Ceny individuální výuky jazyků se týkají následující soukromé výuky v oblastech:

  • obecné individuální výuky jazyka (obecná angličtina / obecná němčina /obecná čeština) úroveň znalostí studenta A1 - B1
  • individuální příprava na certifikát z jazyka nebo státnice z jazyka (KET, PET, státní maturita, STANAG SLP1 - obecná angličtina v úrovni A2 a B1, FCE, BEC Preliminary, BEC Vantage, STANAG SLP2, CAE, CPE, BEC Higher, STANAG SLP3, TOEFL, IELTS, příprava ke zkouškám z angličtiny / příprava ke zkouškám z němčiny / příprava ke zkouškám z češtiny)
  • individuální příprava na přijímací zkoušky (střední škola, vysoká škola, jazyková škola, škola v zahraničí)
  • Individuální příprava na pracovní pohovor (vytvoření a korekce životopisu v němčině, vytvoření a korekce životopisu v angličtině, individuální příprava na telefonický pohovor, individuální příprava osobní pohovor, individuální příprava na hromadný pohovor)
  • business individuální výuka jazyka (obchod, ekonomika, finance, HORECA, právo, business english,  legal englisch, Geschäftsdeutch, Rechtsdeutsch, účetnictví, medicína, technická angličtina, technická němčina, cestovní ruch, pohostinství, státní správa, angličtina nebo němčina pro zdravotní sestry, asistentky, kadeřníky, prodavače, obchodní zástupce, střední management, obchodní angličtina nebo obchodní němčina pro vyšší management) úroveň znalostí studenta B1 - C2

Co moje cena individuální výuky jazyka s jazykovým koučem obsahuje? 

Má cena* individuální výuky jazyka (s jazykovým koučem) zahrnuje:
  • Vstupní jazykový audit dosavadních znalostí jazyka
  • Úvodní konzultace a stanovení osobních cílů individuální výuky daného jazyka
  • Individuální plánování jednotlivých hodin výuky daného jazyka i z týdne na týden
  • Pouze jeden student (dvojice, max. dvě dvojice) s jazykovým koučem
  • Možnost individuální výuky jazyka po 30 minutách, 60 minutách, 90 minutách nebo až 120 minutách
  • Možnost individuální výuky jazyka v různých časech od 7:00 AM do 19:00 PM
  • Intenzivní soukromá individuální výuka jazyka 1 na 1
  • Možnost online nebo off-line výuky nebo kombinace
  • Možnost výuky u vás (plus cestovné) nebo u mě v učebně, případně v kombinaci
  • Materiály ke studiu
  • Průběžné hodnocení získaných jazykových dovedností
  • Průběžná zpětná vazba ode mne jako jazykového kouče k dosahování mezi cílů a cílů v učení
  • Záruka jistého pokroku ve studiu daného jazyka
  • Individuální výuka jazyka do úrovně C2

Firemní ceník individuální výuky jazyků s jazykovým koučem

Zmíněné ceny se netýkají firem (IČ). Tyto ceny individuální výuky jazyků se týkají pouze jednotlivců. Firemní ceník může být odlišný od individuální výuky jazyků v množství zaměstnanců nebo studentů, který se do individuální výuky daného jazyka zapojí a na jak dlouho. 

V případě zájmu o individuální výuku jazyků ve vaší firmě a nacenění hodin jednotlivých výukových programů mě prosím přímo kontaktujte.


Veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH.


A kdy se mnou začnete s první hodinou Vy?

Napište si o první ukázkovou hodinu ZDARMA!